SAMSUN / İLKADIM - 19 Mayıs İşitme Engelliler Ortaokulu

19 Mayıs İşitme Engelliler Ortaokulu

Kadıköy Mahallesi Osmaniye Caddesi No102 İlkadım/SAMSUN 55040
Vizyon
Özel eğitime gereksinim duyan birey, bireyin ailesi ve eğitimcileri özeldir. Bu bilinçle; okulumuz, eğitim ve özel eğitimin tüm ilke ve basamaklarının büyük bir inanç ve özveriyle karşılıklı paylaşımı esas alarak yerine getirdiği, paydaşların okulda bulunmaktan ve gelişimine katkıdan dolayı mutluluk duyduğu, tüm özellikleriyle diğer özel eğitim kurumlarına örnek teşkil eden bir özel eğitim kurumudur.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemiş, yetenekleri doğrultusunda gelişmiş, doğal-işitsel-sözel yöntemleri kullanarak hayatta ve üst öğrenimde başarılı olan, birey bilinci gelişmiş, üretken ve bilinçli tüketen, topluma faydalı, etik kurallara saygılı, kendi kendine yetebilen bireyler geliştirmektir.
Başarılar
Okulumuz birçok ulusal ve uluslararası projede çalışmalar yürütmüş, çalışmalarını da Avrupa Kalite Etiketi ile taçlandırmıştır. TÜBİTAK ve TEKNOFEST projelerinde de başarıları mevcuttur.
Dolmuş(3. Hat)
Ücretsiz Öğrenci Servisi
Yerleşim Yeri
Samsun/İlkadım/Kadifekale Mahallesi 30 Ağustos Cad. No:1 Sahra Sıhhıye Eğitim Komutanlığı Yanı